Eet Intelligent.

Viome’s Gut Intelligence™ Test

 

Gerichte keuzes in uw eetgewoonten kunnen een geweldig effect hebben op uw gezondheid. Start met Viome en verkrijg het inzicht dat nodig is om voeding en suppletie naar een nieuw niveau te brengen.

Gemakkelijk. Handig. Bruikbaar.

Onze Gut Intelligence Test ™ is een eenvoudige ontlastingstest en vragenlijst voor thuis. Dit is wat u ontvangt in uw resultaten:


Uw volledige gezondheidsanalyse van het darmmicrobioom

Uw gepersonaliseerde voedingsplan van 90 dagen

Uw gepersonaliseerde supplementaanbevelingen

Je bent gastheer voor een microbiële wereld.

Er leven ongeveer 40 biljoen verschillende organismen in uw darmen. Deze melkweg van microben heerst over je geest en lichaam en speelt een cruciale rol in je gezondheid, inclusief de meeste chronische ziekten. We willen je laten kennismaken met deze unieke microbiële wereld die in je leeft, je een beetje rondleiden en ze optimaliseren om je gezondheid te verbeteren.

 


Ontmoet degene die jou thuis noemen

Elk levend organisme maakt RNA-moleculen uit hun DNA. Het maken van RNA uit DNA wordt ‘transcriptie’ genoemd. Door al het RNA in uw monster te sequencen, is Viome het enige bedrijf dat de levende micro-organismen in uw darmen, waaronder bacteriën, virussen, eukaryoten, archaea en meer, kan identificeren en kwantificeren op soort- en stamniveau. Omdat we ons concentreren op de levende micro-organismen, betekent het simpele feit dat we transcriptie van iets kunnen detecteren, dat ze levend en actief zijn in je darmen!


Leer hoe de scores uw gezondheid beïnvloeden

Een veerkrachtig microbioom heeft een grote verscheidenheid aan micro-organismen die een breed scala aan functies kunnen vervullen. Dankzij onze hoge-resolutie kunnen we deze functies zien – wat uw microben actief doen – om u scores te geven die u een duidelijk beeld geven van hoe uw dieet positief of negatief bijdraagt ​​aan de gezondheid van uw darmmicrobioom en wat u kunt het verbeteren.

Klik op een partituur voor meer informatie!

 


Altijd en overal toegang tot uw resultaten.

U hebt eenvoudig toegang tot uw resultaten en aanbevelingen in de Viome-app of door online in te loggen op uw account. Als u klaar bent voor een nieuwe test, log dan gewoon in op uw account om te bestellen en uw voortgang in de loop van de tijd te volgen!

 


Bekijk de voorbeeld rapporten

Download de Viome App

En krijg een beter beeld

google-play-badge

Begin uw reis in 3 eenvoudige stappen


Bestel een kit

Registreer uw kit, verzamel uw sample en vul een vragenlijst in.

We analyseren uw sample

Nadat u uw sample heeft verzameld en u de vragenlijsten heeft ingevuld, stuurt u de sample in het meegeleverde pakje  naar ons revolutionaire laboratorium voor analyse.

U ontvangt de resultaten

Uw aanbevelingen worden rechtstreeks aan uw Viome-app, tablet of computer geleverd

Veel voorkomende vragen F.A.Q.


Worden de uitslagen in het Nederlands geleverd?

Nee, de testuitslagen van Viome zijn volledig in het Engels. Wel is het mogelijk om nadat u bent ingelogd de pagina volledig te vertalen in het Engels met bijvoorbeeld Google Chrome.

Waar kan ik de sample op de post doen?

Bij uw bestelling ontvangt u een brievenbuspakje evenals een retourlabel op A4 formaat. Bevestig het retourlabel om deze vervolgens bij een van de volgende locaties in te leveren;

Voor klanten uit Nederland

Klik hier voor een verzendlocatie in Nederland

Voor klanten uit België

Klik hier voor een DPD verzendlocatie in België

Voor klanten uit Denemarken

Voor klanten uit Polen

 

Ik zie bepaalde eukaryotes / parasieten in m'n uitslag, wat nu?

Indien men bepaalde parasieten aantreft in uw uitslagen is het advies deze te bespreken met uw huisarts. U kunt dan samen vaststellen of vervolgstappen nodig zijn, of om deze onbehandeld te laten. Indien men een antibiotica kuur ondergaat om deze te bestrijden zou het nuttig kunnen zijn om enkele weken hierna opnieuw te testen voor het optimale advies voor herstel.