Viome Gut Intelligence ™ test

Deze test analyseert de activiteit van de microben in uw microbioom om u gepersonaliseerde voedingsadviezen te geven die uw lichaam in staat stellen om optimaal te functioneren.

WIE IS DAAR?

Elk levend organisme produceert RNA-moleculen uit zijn DNA. Onze technologie sequenced het RNA in uw sample om alle levende micro-organismen in uw ontlasting te identificeren en te kwantificeren. Dit is de hoogste resolutie van uw darmmicrobioom die u kunt krijgen!

WAAR ZIJN ZE MEE BEZIG?

Na het identificeren van de samenstelling van uw darm, bekijken we hoe uw micro-organismen functioneren. Het meten van de functies van de microben, wat hun genen hen vertellen te doen, is enorm belangrijk, aangezien wetenschappers beginnen te suggereren dat de functie van het microbioom (wat uw microben aan het doen zijn) belangrijker is dan de samenstelling (wie is daar) ervan. Wat we zien gaat een stap verder dan informatie over wat de microben in hypothetische zin kunnen doen. We kunnen u vertellen wat uw genen eigenlijk uitdrukken. 

 

Wat u krijgt, is een realistisch beeld van wat er in uw onderbuik gebeurt en hoe het voedsel dat u eet u beïnvloedt.

Met Viome kunt u de functie van uw darmmicrobioom verfijnen met een persoonlijk dieet om de productie van schadelijke metabolieten te minimaliseren en de productie van nuttige metabolieten te maximaliseren, zodat u een verhoogde energie en algemeen welzijn ervaart, terwijl u tegelijkertijd een gezonde balans onderhoudt.

Zie Viome in actie!

Bekijk een sample rapport in PDF

 

START UW REIS IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN

 

Bestel een kit

Registreer uw kit, verzamel uw sample en vul een vragenlijst in.

We analyseren uw sample

Nadat u uw sample heeft verzameld en u de vragenlijsten heeft ingevuld, stuurt u de sample naar ons revolutionaire laboratorium voor analyse.

U ontvangt de resultaten

Uw aanbevelingen worden rechtstreeks aan uw Viome-app, tablet of computer geleverd

OPNIEUW TESTEN MET VIOME

Test opnieuw wanneer u er klaar voor bent.

De samenstelling van de microben in uw darm is voortdurend in verandering. Om uw microbioom in balans te houden, is het een goed idee om van tijd tot tijd in te checken met een nieuwe test. Op basis van wat we in ons onderzoek hebben gezien, duurt het ongeveer 90 dagen voordat opmerkelijke effecten van een nieuw dieet op uw microbioom te zien zijn. Terwijl sommige gebruikers elke drie maanden opnieuw testen, kiezen anderen ervoor om alleen opnieuw te testen wanneer ze een grote verandering in het leven meemaken of wanneer ze het gevoel hebben dat iets een beetje afwijkt.

VIOME ALS MICROBIËLE GPS

Een bekende microbioom wetenschapper zei ooit dat we in de toekomst elk een “microbiële GPS” nodig hebben om ons in goede gezondheid door ons leven te leiden.

Personalisatie gaat over het regelmatig meten en maken van micro-aanpassingen in de loop van de tijd. Dit is precies wat Viome biedt: uw persoonlijke microbiële GPS zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen op basis van wat er van binnen gebeurt terwijl u door het leven gaat.

Heeft u nog vragen over het gebruik van Viome?

Worden de uitslagen in het Nederlands geleverd?

Nee, de testuitslagen van Viome zijn volledig in het Engels. WeFormHealth bied tegen een geringe vergoeding een volledige vertaling van uw unieke testuitslagen in pdf formaat. Hierbij heeft u ook de mogelijkheid om uit te breiden met lifestyle coaching of therapie om de uitslagen en geadviseerde gedragspatronen in uw leven te integreren.

De vertaling en coaching opties zullen binnenkort mee te bestellen zijn in de afreken module. Voor nu zijn deze op aanvraag per email beschikbaar via info@viome.nl of info@weformhealth.com.

Waar kan ik de sample op de post doen?

Bij alle PostNL verzendpunten in Nederland en België. Kijk voor een locatie bij u in de buurt via onderstaande links. 

Klik hier voor een verzendlocatie in Nederland

Klik hier voor een verzendlocatie in België

 

Ik zie bepaalde eukaryotes / parasieten in m'n uitslag, wat nu?

Indien men bepaalde parasieten aantreft in uw uitslagen is het advies deze te bespreken met uw huisarts. U kunt dan samen vaststellen of vervolgstappen nodig zijn, of om deze onbehandeld te laten. Indien men een antibiotica kuur ondergaat om deze te bestrijden zou het nuttig kunnen zijn om enkele weken hierna opnieuw te testen voor het optimale advies voor herstel.